Vult u hier uw contactgegevens in:

Particulieren

Reparaties:

Is uw computer defect, heeft u per ongeluk een virus binnengehaald of wil u uw computer uitbreiden, dan kunt u bij ons terecht.
Ook voor defecten aan uw telefoon of tablet kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld wanneer uw apparaat gevallen is, uw beeldscherm defect is, het touchscreen niet meer werkt of u simpelweg een nieuwe accu in uw apparaat wilt hebben.
Als u hier gebruik van wilt maken kunt u ons altijd bellen, of vult u het formulier reparatieaanvraag in, wij zullen dan contact met u opnemen.

Wij kunnen uw defecte apparaat bij u thuis ophalen en na reparatie weer bezorgen. 
Voordat wij een reparatie uitvoeren, zullen wij altijd met u overleggen over de kosten.

 

 

Netwerk en internet:

Steeds meer mensen hebben thuis een netwerk, met kabels of via WiFi. Daarnaast is bijna iedereen tegenwoordig voorzien van een internetverbinding. Wanneer u problemen heeft met uw thuisnetwerk of een thuisnetwerk wilt aanleggen, kunt u bij ons terecht voor de benodigdheden, maar ook voor hulp bij het aanleggen of de aanleg helemaal uit handen te geven, ook kunnen wij eventuele storingen voor u oplossen.

Heeft u een nieuw internet abonnement afgesloten en bent u niet kundig genoeg om deze zelf te installeren, dan zijn wij u graag van dienst.
Ook voor het afsluiten van een nieuw internet abonnement kunt u bij ons terecht, uw  nieuwe verbinding wordt dan altijd gratis door ons geïnstalleerd.

 

Verkoop en advies:

 

Overweegt u om uw computer te vervangen door een laptop, wilt u een tablet aanschaffen of weten of uw huidige systeem nog geüpdatet kan worden, dan voorzien wij u graag van advies. Ook voor de aanschaf van computers, laptops, randapparatuur, tablets en onderdelen kunt u terecht bij MAS_PC. 

Zakelijk

Website

Uw website is uw visitekaartje, u wilt graag dat uw website dag en nacht te bereiken is en dat uw (potentiële) klant uw website snel kan laden.
Mas_PC biedt u uitgebreide webhosting pakketten met diverse cms mogelijkheden tegen zeer scherpe tarieven.
Bent u webdesigner en wilt u uw klanten de mogelijkheid tot hosting bieden, neem dan eens contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

 

Netwerk

Uw bedrijfsnetwerk moet snel en betrouwbaar zijn maar bovenal veilig. Zowel voor de beveiliging en  aanleg als het onderhoud of de uitbreiding van uw bedrijfsnetwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u een goed functionerend netwerk, maar wilt u graag dat deze eens door een buitenstaander wordt doorgelicht om eventuele knelpunten aan het licht te brengen, neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.  

                                                                                                                                                                                          

Levering

 

Naast het verzorgen van het onderhoud kunnen wij ook voorzien in de levering van alle benodigde IT producten voor uw bedrijf van computers en beeldschermen tot kopieerapparaten, tablets en toners. In meer dan 80% van de gevallen kunnen wij binnen 24uur leveren.